Dag 1

Vive le camino!

Aflevering 1: Lodève - Lunas.
Voorbeschouwing: bergetappe van 27 km met enkele pittige cols.
Nabeschouwing:
Een totaaltijd van 7u24 (van 5u38 tot 13u02).
Slechts 1 levende ziel onderweg tegengekomen: de Nederlander die een uur na mij vanuit dezelfde gîte vertrok.
Hij bezag mij op de Col de baraque en sprak spontaan van een Col de brak.
De bolletjestrui kan ik al vergeten.
De prijs voor de strijdlust daarentegen, ter waarde van drie mooie blaren, kunnen ze niet meer afp(l)akken. Pijn? Die wordt verzacht door de steken in mijn schouders, die met of zonder rugzak even zwaar aanvoelen.
Wat onthouden we? Geen meldingen van valpartijen. En het uitzicht, dat was echt adembenemend.
Kijkersvraag: hoe ver gaat die lompe tent van 2.2 kg nog mee?
#eatsleepwalkrepeat

 

Reactie plaatsen

Reacties

Claire Brentjens
4 jaar geleden

Hi Yves, alles aan je site spreekt me aan: het project Sien van Goch, de weggeefactie en het (eerste) verslag van je voettocht. Ik bestel de paperback want binnenkort lanceer ik de Boekwinkelblog om het papieren boek te promoten. Een onderliggend streven is het lezen te bevorderen, maar ook om ecologisch meer verantwoorde manieren uit te vinden. Ik zou het tzt leuk vinden om een artikeltje over jouw project te schrijven, want je hebt een mooi uitgangspunt: iedereen moet het kunnen lezen dus kun je het zonodig gratis krijgen. Bovendien heb je de uitgeverij weten te ontwijken, ik denk dat je voor POD en dus duurzaam hebt gekozen? (geen onnodig overschot) . Misschien wil je in de loop van de week een kijkje nemen op Boekwinkelblog.be (nu nog niet online, maar bijna klaar voor lancering). Nog even vermelden: ik ben onafhankelijk, en hoewel ik een bedrijfspagina heb op LinkedIn oefen ik geen bedrijf uit (kan niet ingeven dat ik non=profit ben). Het enige belang dat ik heb, is dat ik naast de andere doelstellingen de aandacht van boekwinkels op Flardentango hoop te vestigen. Laat je het weten of je het leuk vindt om aan het artikeltje mee te werken? Hartelijke groet, Claire

Yves
4 jaar geleden

Dag Claire

Bedankt voor je mooie woorden!

Wat je daar zegt over je blog, begrijp ik niet helemaal, vrees ik. Weet wel dat ik niet via POD heb gewerkt, maar via offset.

Uiteraard wil ik je wel helpen waar nodig, maar je vraag komt deze week erg slecht gelegen. Ik moet nu even in overdrive gaan, zowel voor mijn schoolwerk als voor dit project.

Hopelijk heb je hier begrip voor.

Spreek me gerust later hier opnieuw over aan! Vanaf de zomervakantie zou al veel beter uitkomen voor mij.

Groetjes
Yves